• 1-header-lezen-visie-1170
  • 2 header lezen visie mijn verborgen stadstuin
  • Visie

    Mijn verborgen stadstuin

  • Visie

    Mijn verborgen stadstuin

Harry Pierik is tuinontwerper en kenschetst zijn tuinen als tuinen om in te dromen, tuinen die verrassend en spannend, rustgevend en harmonieus zijn. Tuinen die zowel een levend schilderij zijn als praktisch, met zithoek, zandbak of schommels. Tuinen die het landschap binnenlaten of juist lelijke voorwerpen aan het oog onttrekken. Tuinen van tijdloze schoonheid waar je het hele jaar niet op uitgekeken raakt.

Bent u niet tevreden over de inrichting van uw tuin of de plek van uw planten? Vindt u uw tuin op dit moment te saai of te rommelig? Neem contact op. Ik kom vrijblijvend langs om de mogelijkheden te bekijken, want herinrichting leidt meestal tot verrassend grote veranderingen. Bekijk de werkwijze. In Tuinen in beeld vindt u een keur aan tuinen.

Naast het ontwerpen van tuinen schrijf ik erover in Columns, mijn boek, voor tuinenstruinen.org en voor het Amerikaanse weblog Gardening Gone Wild. Bovendien toon ik mijn werk in verschillende films. Dichters en fotografen verbeelden mijn tuinen in de rubriek door andere ogen.

Maar.. de paradijselijke tuinen zijn vooral de moeite waard om zelf te bezoeken, deze werelden in al die verschillende tinten groen te beleven en ervan te genieten. Ervaar de rust en de schoonheid.

Met veel plezier geef ik lezingen en masterclasses over mijn visie en werk, én rondleidingen door mijn verborgen stadstuin of door andere door mij ontworpen tuinen.

Lezen

lezen-klein-def

Over tuinen

Naast het ontwerpen van tuinen schrijf ik erover in Columns, mijn boek en voor het Amerikaanse weblog Gardening Gone Wild. Bovendien zijn er in verschillende media artikelen over mijn tuinen verschenen. Ook kunt u meer lezen over mijn werkwijze en natuurlijk over mijn verborgen stadstuin.

 

Kijken

tuineninbeeld370x221

Tuinen om in te dromen

Harry Pierik tuinontwerp heeft in de loop der jaren een groot portfolio opgebouwd. Zijn werk vertoont hij in verschillende films. Dichters en fotografen verbeelden zijn tuinen in de rubriek door andere ogen. In Tuinen in beeld vindt u een keur aan tuinen en doet u inspiratie op.

Doen

activiteiten370x221

Ga er op uit!

Met veel plezier geef ik lezingen en masterclasses over mijn visie en werk, én rondleidingen door mijn verborgen stadstuin of door andere door mij ontworpen tuinen. Drie keer per jaar organiseer ik open tuindagen en bent u van harte welkom.

Harry Pierik tuinontwerp groenadvies
Assendorperstraat 178
8012 CE Zwolle
tel. +31 (0)38 4220564
e-mail: mail@tuinharrypierik.nl 

facebook  facebook.com/deverborgenstadstuin

facebook  facebook.com/harrypierik

pdfDownload de routebeschrijving hier.

Fotografie © Harry Pierik. 

pdfPrivacy policy

 

 

ontwerp en bouw: nmedia ict oplossingen